Advertisement

Fırat Aydınus Galatasaray - 880 Gun Sonra Galatasaray Macina Atanan Firat Aydinus Hakkinda Sicak Gelisme : Ligde bursaspor deplasmanına çıkacak galatasaray'da fırat aydınus tedirginliği yaşanıyor.

Fırat Aydınus Galatasaray - 880 Gun Sonra Galatasaray Macina Atanan Firat Aydinus Hakkinda Sicak Gelisme : Ligde bursaspor deplasmanına çıkacak galatasaray'da fırat aydınus tedirginliği yaşanıyor.. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak. Galatasaray kulübü i̇cra kurulu başkanı lütfi arıboğan değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Ligde bursaspor deplasmanına çıkacak galatasaray'da fırat aydınus tedirginliği yaşanıyor. Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı. Fırat aydınus eyyamcı bir hakem görüntüsü çiziyor.

Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı. Galatasaray kulübü i̇cra kurulu başkanı lütfi arıboğan değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Beşiktaş derbisiyle yöneten aydınus, geçmişte 41 kez resmi ve özel karşılaşmalarda galatasaray mücadelesinde düdük çaldı. Galatasaray fenerbahçe maçının ardından saha içinde fırat aydınus'a sitem eden fatih terim. #galatasaray #fenerbahçe #fırataydınus #vargalatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonu için var incelemesini içeren görüntüler.

Galatasaray Fenerbahce Macinin Hakemi Belli Oldu Ntvspor Net
Galatasaray Fenerbahce Macinin Hakemi Belli Oldu Ntvspor Net from cdn.ntvspor.net
İşbecer, aziz yıldırım'ın galatasaraylı oyunculara söylediği, ayakları titreyecek sözüne ise, galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Haftada ise sivasspor, galatasaray'ı konuk ederken maçın hakemi yine fırat aydınus'tu. Aydınus'un yardımcılıklarını aleks taşçıoğlu ve arkın akgül yapacak. Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı. Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti. Haftasında beşiktaş ile galatasaray arasında 2 aralık cumartesi günü vodafone park'ta oynanacak maça atanan hakem fırat aydınus, kariyerindeki 26. Bizde fırat aydınus'tan benzer bir şey bekliyorduk. Spor toto süper ligin 27.

Galatasaray fenerbahçe maçının ardından saha içinde fırat aydınus'a sitem eden fatih terim.

Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi? Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşcıoğlu yapacak. Spor toto süper lig'de galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçı hakem fırat aydınus yönetecek. #galatasaray #fenerbahçe #fırataydınus #vargalatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonu için var incelemesini içeren görüntüler. İşbecer, aziz yıldırım'ın galatasaraylı oyunculara söylediği, ayakları titreyecek sözüne ise, galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Galatasaray'ın 48 maçında hakem olarak görev alan fırat aydınus, takımımıza 107 sarı kart ve 12 kırmızı kart gösterdi. Fifa kokartlı hakemlerimiz cüneyt çakır ve fırat aydınus a spor'un sorularını yanıtladı. Spor toto süper ligin 27. Haftada ise sivasspor, galatasaray'ı konuk ederken maçın hakemi yine fırat aydınus'tu. Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti. Haftasında beşiktaş ile galatasaray arasında 2 aralık cumartesi günü vodafone park'ta oynanacak maça atanan hakem fırat aydınus, kariyerindeki 26. Fırat aydınus eyyamcı bir hakem görüntüsü çiziyor. Galatasaray fenerbahçe maçının ardından saha içinde fırat aydınus'a sitem eden fatih terim.

Galatasaray'ın yediği 2 golde de golün öncesinde yaptığı hatalar ile fatih terim'in de tepkisini çeken fırat aydınus'a büyük tepki var. Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı. Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı. Galatasaray kulübü i̇cra kurulu başkanı lütfi arıboğan değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Hakem olarak ise özgüç türkalp görev yapacak.

Son Dakika Galatasaray Maci Sonrasi Olay Sozler Bir Daha Oynayamaz Galatasaray Spor Haberleri
Son Dakika Galatasaray Maci Sonrasi Olay Sozler Bir Daha Oynayamaz Galatasaray Spor Haberleri from i2.milimaj.com
Spor toto süper ligin 27. Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti. İşbecer, aziz yıldırım'ın galatasaraylı oyunculara söylediği, ayakları titreyecek sözüne ise, galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Galatasaray feberbahçe derbisini yöneten hakem fırat aydınus verdiği skandal kararlarla maçı resmen katletti. Galatasaray'ın fırat aydınus yönetiminde bu sezon oynadığı maçlar Fifa kokartlı hakemlerimiz cüneyt çakır ve fırat aydınus a spor'un sorularını yanıtladı. Var hakemi de ali palabıyık olabilir. Galatasaray'ın 48 maçında hakem olarak görev alan fırat aydınus, takımımıza 107 sarı kart ve 12 kırmızı kart gösterdi.

Aydınus'un yardımcılıklarını aleks taşçıoğlu ve arkın akgül yapacak.

Spor toto süper lig'de galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçı hakem fırat aydınus yönetecek. Hakem olarak ise özgüç türkalp görev yapacak. Haftasında galatasaray'ın hatayspor ile deplasmanda oynanacak olan maçta fırat aydınus düdük çalacak. Ligde bursaspor deplasmanına çıkacak galatasaray'da fırat aydınus tedirginliği yaşanıyor. Fırat aydınus 2 sarı kart çıkarttı. Spor toto süper ligin 27. Galatasaray kulübü i̇cra kurulu başkanı lütfi arıboğan değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi? Bizde fırat aydınus'tan benzer bir şey bekliyorduk. Galatasaray'ın yediği 2 golde de golün öncesinde yaptığı hatalar ile fatih terim'in de tepkisini çeken fırat aydınus'a büyük tepki var. Fırat aydınus, galatasaray'ın bugüne kadar 44 karşılaşmasında düdük çaldı. Galatasaray'ın 48 maçında hakem olarak görev alan fırat aydınus, takımımıza 107 sarı kart ve 12 kırmızı kart gösterdi. Fifa kokartlı hakemlerimiz cüneyt çakır ve fırat aydınus a spor'un sorularını yanıtladı.

Haftasında galatasaray'ın hatayspor ile deplasmanda oynanacak olan maçta fırat aydınus düdük çalacak. Kez iki takım arasında oynanacak olan maçta düdük çalacak. Galatasaray'ın 48 maçında hakem olarak görev alan fırat aydınus, takımımıza 107 sarı kart ve 12 kırmızı kart gösterdi. Fırat aydınus'un yönettiği maç galatasaray maçları. Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı.

Twitter पर Tribun Dergi Galatasaray Da Tolga Nin Formasi Sol Yanindan Yirtmaclaninca Firat Aydinus Kendisini Forma Degisimine Gonderdi
Twitter पर Tribun Dergi Galatasaray Da Tolga Nin Formasi Sol Yanindan Yirtmaclaninca Firat Aydinus Kendisini Forma Degisimine Gonderdi from pbs.twimg.com
Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi? Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşcıoğlu yapacak. Galatasaray fenerbahçe maçının ardından saha içinde fırat aydınus'a sitem eden fatih terim. Galatasaray kulübü i̇cra kurulu başkanı lütfi arıboğan değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. İşbecer, aziz yıldırım'ın galatasaraylı oyunculara söylediği, ayakları titreyecek sözüne ise, galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti. Hakem olarak ise özgüç türkalp görev yapacak. Haftasında beşiktaş ile galatasaray arasında 2 aralık cumartesi günü vodafone park'ta oynanacak maça atanan hakem fırat aydınus, kariyerindeki 26.

Var hakemi de ali palabıyık olabilir.

Galatasaray feberbahçe derbisini yöneten hakem fırat aydınus verdiği skandal kararlarla maçı resmen katletti. Haftasında beşiktaş ile galatasaray arasında 2 aralık cumartesi günü vodafone park'ta oynanacak maça atanan hakem fırat aydınus, kariyerindeki 26. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşcıoğlu yapacak. 09.03.2014 09:15 değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Spor toto süper lig'de galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçı hakem fırat aydınus yönetecek. Galatasaray fenerbahçe fırat aydınus'un var i̇ncelemesi sonrası verdiği penaltı kararına tepkiler. Fırat aydınus eyyamcı bir hakem görüntüsü çiziyor. Spor toto süper ligin 27. Haftada ise sivasspor, galatasaray'ı konuk ederken maçın hakemi yine fırat aydınus'tu. Fırat aydınus'un yönettiği maç galatasaray maçları. Haftasında galatasaray'ın hatayspor ile deplasmanda oynanacak olan maçta fırat aydınus düdük çalacak. #galatasaray #fenerbahçe #fırataydınus #vargalatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonu için var incelemesini içeren görüntüler. Beşiktaş derbisiyle yöneten aydınus, geçmişte 41 kez resmi ve özel karşılaşmalarda galatasaray mücadelesinde düdük çaldı.

Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı fırat aydınus. Fırat aydınus eyyamcı bir hakem görüntüsü çiziyor.

Posting Komentar

0 Komentar